Post by ciamatagtire on Mar 17, 2022 0:49:27 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cathay Pacific ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cathay Pacific IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť (nekonečné tokeny) ▞▞▞
▞▞▞ Cathay Pacific 2022 version ▞▞▞
Nie také pohodlné. Nedá sa rezervovať pomocou míľ.
nemôžu nájsť žiadnu z mojich rezervácií z aplikácie, je to na hovno.
Po nedávnej aktualizácii nemôžem používať funkciu „spravovať svoju rezerváciu“ alebo „prihlásiť sa“. Vždy, keď naň kliknem, aplikácia sa automaticky zatvorí. Okamžite sa na tento problém pozrite.
Nedávno aplikácia zlyhá pri každom pokuse o spravovanie rezervácie, predtým to fungovalo dobre. Možno problém spôsobuje nedávna aktualizácia? Je to málo užitočné, ak nemôžete spravovať rezervácie, takže iba 2 hviezdičky.
Ceny lístkov sa nezhodujú s ich vlastnou webovou stránkou, podvod!!! POZOR VSETCI!!!!
Najzbytočnejšia aplikácia leteckých spoločností, akú som kedy použil. Len kvôli online kontrole sa človek musí zaregistrovať, prihlásiť, synchronizovať alebo čokoľvek iné s webom, no stále nemôžem vykonať online check-in. A na dokončenie bolesti je stránka so spätnou väzbou polovica webovej stránky s požadovanými malými detailmi, takže tu dávam jednu hviezdičku.
Túto aplikáciu sa oplatí mať už len kvôli pohodliu so 48-hodinovou registráciou vopred.
<a href=""></a>
Chyba 605 pri pokuse o pridanie cestovného dokladu. Po výbere sedadiel nie je možné zvoliť pokračovanie.
Načíta sa iba vtedy, ak máte prístup na internet. Aký má teda zmysel mať v aplikácii funkciu na offline palubné lístky, ak sa aplikácia nenačíta offline! Prístup k internetu na letiskách nie je vždy spoľahlivý/dostupný!
Nedá sa rezervovať lety z určitých miest, nedá sa zmeniť čas/dátum v existujúcej rezervácii, aplikácia zlyháva
veľmi zle. nedovolí prihlásiť sa. je lepšie to urobiť na webovej stránke. nezávisí na tejto aplikácii!!
Skvelá aplikácia Android CPA
Pokúšam sa prihlásiť, aby som videl môj itinerár, ale vyžaduje si moje mobilné číslo, aby som sa mohol zaregistrovať!!!!! Verili by ste tomu? Ďalšia $ hit aplikácia na odinštalovanie.
Cathay Pacific Matkailu hwhu
Nezobrazuje mobilný palubný lístok pre aktuálny let.
Pomaly.
Stiahnutá aplikácia mi potom pri otvorení oznámila, že existuje najnovšia verzia, tak som klepol na aktualizáciu a odrazilo ma to do tohto sťahovania, pričom mi znova povedalo, aby som si stiahol najnovšiu aplikáciu. Takže sa k aplikácii vôbec nedostanem. Daj sa dokopy Cathay
Dobrý deň, mal som mobilný telefón Samsung S6. Ale toľkokrát som sa snažil aktualizovať. Odinštaloval som a znova nainštaloval 3 krát. Zlyhalo...prečo nemôžem aktualizovať?
ok la
Promo sa rýchlo minulo
最新優惠Zobraziť有問題
dobre
v mobilnej aplikácii pre Android bohužiaľ nie je viac miest. Len viem, že na webovej stránke existuje len pre viaceré mestá. Už robím rezerváciu, dúfam, že ju môžem zmeniť, ak chcete vykonať rezerváciu viacerých miest, prejdite na webovú stránku cathay pasific
Úplne zbytočné. Najprv mi aplikácia nedovolila vytvoriť si účet a nasmerovala ma na webovú stránku, aby som si vytvoril účet. Potom aplikácia nemohla nájsť môj let. Dokonca aj keď som navštívil webovú stránku a prihlásil sa s informáciami o lete, aplikácia STÁLE nemohla nájsť môj let. Ak nedokáže spracovať základné informácie, prečo by som mu mal dôverovať pri rezervácii budúcich letov? Upozornenie pre používateľov: Používate na vlastné riziko.
Nepridá rezerváciu, aj keď ju rozpozná. Stále mi oznamujte, že cesta už bola pridaná, ale nezobrazuje sa v mojich prichádzajúcich cestách. Opravte pls. Verzia Andriodu na p30 pro
Prihlasovanie po každej aktualizácii aplikácie je veľmi nepríjemné. Okrem toho je rozhranie veľmi neohrabané, zdá sa, že ho navrhli prváci, nie 10 najlepších leteckých spoločností.
Je potrebné uviesť cenu,
(,,,,,”,我們我們這一家”)・ 😇😇☺!
Cathay Pacific Perjalanan & Lokal tgnh
Nenačítava moje rezervácie. Treba použiť webovú stránku. POS naozaj.
Po poslednej aktualizácii nevidím stav môjho makropolo klubového účtu.
Viac len "pre informáciu". Celkom zbytočné, ak sa nemôžete prihlásiť. Pozrite si aplikáciu SQ na zlepšenie.
Stále tu a tam niekoľko chýb: stavy tlačidiel, nesprávne animácie, nesprávne spracované chybové stavy. Aplikáciu stále nemožno použiť na rezerváciu, takže jej užitočnosť je obmedzená. A: Prečo sa musím odhlásiť, aby som našiel rezervácie, ktoré ešte nie sú prepojené s mojím marcopolo účtom? Nedáva to zmysel. Mohli ste povoliť vyhľadávanie a pridať tlačidlo „pridať do mojich rezervácií“ na stránku s výsledkami vyhľadávania, pekné a jednoduché.
Aplikácia sa stále zatvára! Nemám problém s aplikáciami iných leteckých spoločností. Cathay Pacific, jedna z popredných leteckých spoločností, by si mala počínať oveľa lepšie.
Dobrá a jednoduchá aplikácia na sledovanie letu a bodov. Aplikácia však zobrazuje iba cenu s najlacnejšími letmi.Dúfam, že aplikácie môžu zobrazovať rôzne ceny s rôznou flexibilitou. Pri rezervácii som nenašiel funkcie, z ktorých si môžem vybrať. Dúfam, že sa mi podarí zmeniť aplikáciu a zobraziť všetky ceny s rôznou flexibilitou.
Nemôžem nájsť číslo, na ktoré by som mal zavolať pre nejaké problémy, na ktoré sa chcem spýtať
Cathay Pacific 旅行&地域 fwui
Krásna grafika a priateľské použitie. Ale „rezervácia letu“ bude dostupná pre mobilných používateľov na rezerváciu letu.
Som používateľom Samsung Note 9 a túto aplikáciu používam roky bez akýchkoľvek problémov, no od 31. januára 2020 neustále padá pri každom spustení aplikácie. Preinštaloval som aplikáciu a pri pokuse o prihlásenie sa znova zrútila. Opravte to.
Cathay Pacific Du lịch và Địa phương pvmo
aplikácie nie sú užívateľsky prívetivé... nemôžete si vybrať vyššiu tarifu. také zvláštne... web vás ešte viac frustruje. táto frustrácia ma prinútila zmeniť let s inými leteckými spoločnosťami. kam zmizli staré používateľské aplikácie a web? bolo to jedno z najlepších. mali by ste sa viac starať a vyriešiť tento problém rýchlo, inak stratíte viac zákazníkov
Je potrebné pridať informácie o rezervácii a trase a pri kontrole rezervácie získate číslo sedadla sedadlo v lietadle, zaujíma vás, aké miesto dostanem pri registrácii
Zabugované a plné chýb. Nepodarilo sa použiť na registráciu.
Žiadna možnosť rezervácie viacmestského lístka. Toto je určite veľmi častá požiadavka.
Cathay Pacific Putovanje i lokalno izo
Táto aplikácia mi umožňuje vybrať si miesto - a potom zabudne rezerváciu sedadla. Horšie ako nič.