Post by ciamatagtire on Mar 17, 2022 0:37:16 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz pul üçün fırıldaqçı kodu ▞▞▞
▞▞▞ Castle Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Castle Fusion Idle Clicker Gündəlik uqws
Oyun üzünüzdə mikrotransaksiyaları məcbur etmir, istəmirsinizsə, heç bir reklam yoxdur və sürət ləyaqətlidir. Boş bir klik üçün bu pis deyil. Amma nəzərə alsaq ki, sizdən pulu oynamağa məcbur etmək üçün nəzərdə tutulmayıb, o, tamamilə 5 ulduza dəyər. Möhtəşəm iş tərtibatçıları!
Əla oyun, bəlkə sadəcə qəhrəmanlarınız üçün avadanlıq əldə etməyi asanlaşdırın
əyləncəli, lakin məhdud prestij variantları
Əgər zəncirvari birləşməni kartı istifadə etdiyiniz zaman olduğu kimi işləmək üçün düzəltsəniz, (Niyə bu baş vermir? Siz onu aydın şəkildə kartdan istifadə edərkən avtomatik qorunmaq üçün proqramlaşdırmısınız) kartın aktiv olması xaricində birləşməni özünüz başlamalısınız. . Məndə indi 2-ci səviyyə var və avtomatik birləşmə yoxdur. Xahiş edirəm gözləntilər yaratmayın və sonra onlara əməl etməyin.
Bu, yaxşı tıklayıcı oyundur, lakin ən son yeniləmə bizə anime xarakter dizaynları verdi. Ümumiyyətlə animeyə qarşı heç bir şeyim yoxdur, amma bunları sevmirəm və köhnə dizaynlara üstünlük verirəm. İkisi arasında keçid etmək imkanı əla olardı.
Məlumatlarımı yığa bilmirəm və hər şeydən istifadə etdim, amma yenə də onu oynayırdım
BAZİH SADE VE XİLİ CƏLB MEHİJİH MRASİ
Bu oyun heyrətamizdir! Qrafika mobil oyun üçün zəhmli görünür və bu birləşmə oyununun əslində hekayəsi var! Həmçinin, konsepsiya çox yaradıcıdır. Sənin, bir kəndlinin, qəhrəman olmaq fikrin gözəldir! Mən bu oyunu sevirəm və oyunu daha yaxşı etmək üçün gələcək yeniləmələri gözləyə bilmirəm! Təsadüfi oyunçular üçün mükəmməl oyun.
Özünü açdı ki, onu silə bilim.
Yaxşıdır, amma təkrar olun
TƏBRİK EDİRƏM BU ÇOX MARRAQLIDIR
Məyusedici seçim tərtibatçılar. 19 oktyabr yeniləməsi Phoenix-in iş tərzini dəyişdi. Keçmiş versiyalarda bir feniks tutmusunuzsa, o, 5 daş deyəcəkdi, yeniləmədə o, 1-i azaldacaq, ancaq 5-in tam düşməsi üçün əlavəni izləmək imkanı verəcək. Multiplikator mövcud mükafatların üzərinə tətbiq edilməli idi. pul tutmaq üçün oyunu alçaltmaq əvəzinə. Mövcud mexanikanı daha sərfəli etmək üçün dəyişdirməməli, əvəzinə yenilərini tətbiq etməlisiniz.
Çoxlu reklam!
Mən sizin oyununuzu oynamaq istərdim, lakin endirdikdə o, açılmayacaq.
Castle Fusion Idle Clicker Gündelik eqxh
Mən bu proqramı SEVİRƏM, əyləncəlidir, rpg oyunu ilə qarışıq boş oyun kimidir 10/10 tövsiyə edirəm
Bu, bir neçə qüsuru olan əyləncəli proqramdır. Bəzən səsin səsi özünü söndürür. Reklamlara baxmaqdan əldə edilən bonuslar uyğunsuzdur, bəzən sizə reklam üçün ən aşağı qüllə, bəzən də ən yaxşı qülləni almaq üçün kifayət qədər valyuta verir. Ümumiyyətlə, əyləncəli bir oyun.
Yaxşı vaxt itkisidir.
Məndən soruşsanız olduqca əyləncəlidir
Oyunda elan edildiyi kimi idke qırıntıları vermir. Riyaziyyat 50000% azalıb. Boş işləməyən avaraya vaxtınızı sərf etməyin.
Davamlı oyunu sevirəm, qırıntılar hazırlamağı öyrənmək bir müddət çəkdi, amma sonra mən onu asdım və bu, zəhmli oldu. Bir az da son oyun. Qrafika yüngül çəki oyunu üçün də əla idi.
Bu, nadir hallarda gördüyüm oyun tərzidir. "Rock of Ages" (Rock of Ages video oyunudur) mövzusu ilə unikal animasiya üslubunu tətbiq etməklə, bu, həqiqətən unikal və asılılıq yaradan bir oyundur.
Castle Fusion Idle Clicker கேஷுவல் ujl
Əvvəlcə əyləncəlidir, amma tez darıxır. Heç bir bacarıq tələb olunmur. Bu bir reklam oyunudur, nə qədər çox reklam izləsəniz, bir az daha sürətlə irəliləyə bilərsiniz. Əgər siz onu saxlasanız, şübhəsiz ki, oyuna heç bir pul qoymazsınız, çünki onlar reklamlardan çox şey çıxarırlar.
Castle Fusion Idle Clicker Pro příležitostné hráče hfcw
Pis deyil. Bir neçə dəqiqə keçməyin yaxşı yolu.
20 dəqiqədən sonra oyun həqiqətən tez darıxdırıcı oldu
Mən bu oyundan həqiqətən zövq alıram. Bu, olduqca asılılıq yaradır və siz google play-də əksər digər oyunlar kimi reklamlarla bombardman olunmursunuz. Hələ də reklamları var, lakin onlardan tamamilə qaçınmaq olar. Məncə, çox əyləncəli oyun. Oyunda sonrakı təkmilləşdirmələr çox xoşdur
Oyunu sevirəm, inkişaf etdiricilərin yalnız kiçik bir şikayəti var, oyundakı əşyaların nə etdiyini izah edən bir nişan yaratmaq mümkündür, məsələn. Mən hələ də heç bir fikrim yoxdur ki, səviyyə yuxarıda hansı kimyagərlik variantı var, ona görə də bir növ bələdçi çox faydalı olacaq. Hörmətlə
Food Gang Δράση sfp
Castle Fusion Idle Clicker Grand public hjsb
Olduqca yaxşı, digərlərindən daha yaxşıdır.
Yavaş, lakin yaxşı vaxt itkisi
Yavaş Amma yaxşı
BİZƏ PUL XƏRCİYYƏTİ OLMAYACAQ BAŞSIZ BİRLƏŞMƏYƏ LAZIMDIR. Mən saxlamada vaxtımı boşa keçirirəm, çünki yeşiklərlə boğulmağa davam edirəm, ona görə də onlara qulluq edirəm və mən nə əldə edə bilərəm? Bu oyunu oynayan bütün həmkarlarıma deyəcəyəm ki, bunu silsinlər və pis rəyi düzəltsinlər!!
MƏN BU OYUNA NİFRƏT EDİRƏM CANONUN SİZƏ PULSUZ AROW TOWERS VERDİĞİ zəhlətökən Qutusu əsəbiləşir MƏN CANONU YERLƏŞDİRMƏYƏ ÇALIŞIRAM IT GÖRÜNÜR UDER IT VƏ BU OYUNUN BU OYUNA NİFRƏT EDİRƏM