Post by confuncpurokar on Feb 23, 2022 18:40:47 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soul Knight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soul Knight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit hackování primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Soul Knight 2022 version ▞▞▞
Fakt dobrá hra jen musíte mít aspoň 2gb ram
Čs
Hrál jsem to před chvílí a byl jsem tak šťastný, že jsem to viděl portovat na Switch. Doufat, že se do verze pro Switch dočkáme multiplayeru a dalších bossů jinak, jen proto, že přichází se všemi hratelnými postavami, to bez multiplayeru prostě nestojí za 12 dolarů.
Co si vybavíte, když spatříte pixel-artovou grafiku u mobilní hry? Že bude pomalá, nemotorná nebo špatně ovladatelná?
Užasná hra jendnoduchý koncept, mužete hrát jak sám tak s kamarádama, solo je super, problém nastane když chceš s kamarádama občas se stává že hrát když jseš mrtvej tak se můžeš pořád chodit atd ale to se stává jen málo kdy, další problém je že může po nějaké době omrzet
Aplikace vypadává z poslední aktualizace :/
Úžasná hra. Je to jako Enter the Gungeon, ale na mobilu. Pixelová grafika vypadá skvěle a díky ní hra vypadá velmi arkádově. Všechny zbraně jsou jedinečné a je jich tolik, že se nikdy nebudete nudit, dokonce ani ve stejných dřívějších fázích. Je tam spousta kouzla, od mluvení s postavami, spousta odkazů na anime, a dokonce i jen salonek, ve kterém jsou všechny postavy. Celkově je to arkádový charakter a nedostatek opakování z něj dělá lahůdku na dlouhé sezení.
Hraju denně tak 2 hodiny dal jsem do toho přibližně 300 Kč za postavu a musím uznat že to byly nejlíp utracený 3stovky a rozhodně doporučuji stáhnout 💪
Měl jsem všechny hrdiny, kteří dostali drahokamy na maximum, po aktualizaci jsem dostal všechno ven. Vraťte mi prosím účet.
Pěkná aktualizace hry pls 🆕
Hru miluji, ale utratil jsem 4,19 euro za nákup 28 žetonů a nikdy jsem je nedostal. Pokud se tento problém nějak vyřeší, dostane 5 hvězdiček.
V posledních aktualizacích došlo k potížím s připojením k LAN stranám. Nejsem si jistý, jestli jde o problémy s připojením, ale pokud vím, jak jsem se pokoušel připojit, jednou jsem úspěšně hrál se svou přítelkyní a bylo to. Jsem si jistý, že je to jen chyba nebo něco, co je potřeba opravit. Doufám, že se brzy ozveš. Milujte hru
Dobře hra😐😐😐
Super zábavná hra, kterou hrajeme roky, opravdu doporučuji, hnidopichové by si mohli koupit léčení pro kamaráda a mohli by jen ukapat zbraň
Hra má dobrý koncept a grafiku a kromě jediného důležitého faktoru, který jí chybí, je cíl. Na konci získáte jen certifikát a co to dělá. Hra začíná příběhovou linií, ale hra nemá žádný příběh.
Multiplayer nefunguje. Píše to něco o aktualizaci verze, ale zkontrolovali jsme, že jde o stejnou verzi. Když vyjdu z haly, můj přítel se konečně bude moci připojit, ale zamrzne. Není to jen jednostranné, zkusil jsem to s více přáteli.
Velice těžké 1 boss nejde porazit aniž by jste tam imveszovali
Je to super hra ale jednu hvězdu dolů protěže se to sem tam Seina ale jinak super
Davam jednu proto befunguje hra pro dva as čtyři
Soul Knight Akcija jdy
Tato hra se mi líbila, dokud nezačala padat na dnešní "nové hře". Nyní nelze hrát.
Pog hra omegalul
Pokazé, když dám že chci hrát tak se to sekne a nejde na nic kliknout. Musim to vždy restartovat a stejně se to potom sekne🖕
Tuto hru jsem teď hrál 2 nebo 3 a musím říct, že je to jedna z mých oblíbených počítačových her, ano dá se použít na mobilu, ale preferuji ji na cromebooku, moji přátelé a všichni tuto hru miluji, takže 10 z 10 by doporučit.
Soul Knight - RPG hry - Recenze na Android hry, stovky přehledně řazených her pro váš Android telefon nebo tablet.
Farm Heroes Saga Fritidsspill ftyy
Soul Knight Action pvk
Je to super hraju to s bráchou xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Skvělá hra s občasnými záseky při hraní ve více lidech
Dle mne spatny
Soul Knight Екшън teh
Výborná hra, lehké ovládání, super grafika, prostě super. Jen jedno mě štve a to hodně věcí je za peníze, proto jen tři hvězdy.
Aplikace ke značce Soul Knight Android ; Soul Knight (mobilní). Soul Knight (mobilní). Propracovaná střílečka s aim-botům ; 12.3.2017 | mobilní Zdarma
5MAY19 Tuto hru jsem měl na svých posledních 2 telefonech. Je to jednoduché, snadno se hraje a je to úžasné. Nastavitelné ovládací prvky vám usnadní život a grafika vypadá skvěle. Každá postava má jinou schopnost, jejíž zvládnutí vyžaduje trpělivost a zručnost, a se všemi výzvami a odemknutelnými možnostmi má tato hra tolik opakovací hodnotu. Kéž by každá hra měla tyto lidi jako vývojáře.
Super zábava na hraní, tuto hru mám roky a je to jedna z mých oblíbených mobilních her <3 super příjemný dungeon crawler a ještě zábavnější je hrát místní multiplayer se svou sestrou! Opravdu skvělá hra, vřele doporučuji <3
Hra je v pohodě, ale je tu problém. Často se stává, že když hru otevřu, jsem ve stejném stavu jako včera, nerostlé rostliny, stejné výzvy, stejné položky obchodu, žádný denní dárek a může to trvat týdny 👎🏻
Soul Knight – Aplikace na Google Play
Nejlepší hra na mobilní telefony. Je skvělá i když je vyrobena s jednotou
Doslova nejvíce podceňovaná hra, posouvá dovednosti na další úroveň a je extrémně zábavná prozkoumávat a porážet nepřátele pomocí různých zbraní a dovedností. Některé dovednosti potřebují vyvážení, ale z velké části jsou reklamy krotké a zcela volitelné a humor je úžasný!
Hra nám jde sama o sobě. Ale jak už bylo řečeno, někdy, když zemřete, hra někdy pokračuje a musíte se vzdát drahokamů, které jste právě získali, a také trvá dlouho, než vůbec nastavíte a připojíte se k lobby pro více hráčů.
Až moc mikro transakce
je to super protože se může hrát ve dvou , ve třech a ve čtyřech
Super cena produktu