Post by confuncpurokar on Feb 23, 2022 18:28:35 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Evolution: Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Evolution: Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много пари ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Evolution: Idle Game 2022 version ▞▞▞
Обичам играта, тъй като можете да превърнете зомбита в по-големи зомбита
толкова е забавно да го вземете, че ще му се насладите
Трябва да гледам реклами, за да получа бонус за известно време, но да направя задължителни 30-секундни такива, когато отидете да надграждате нещата? Не благодаря.
Има грешка, когато им сложа шапки, те изчезват, когато се върна в играта
Zombie Evolution: Idle Game Gündelik eng
Mini Car Racing Game Legends ریسنگ wfe
добре
Кратък преглед
Аз лично обичам зомбита игри и да виждам какво измислят хората, така че просто трябва да кажа добра игра!!!
Забавно. Иска ми се да няма толкова много реклами.
Така играта е супер забавна, когато ви е скучно или отивате на дълго пътуване с кола
Генератор : и Hack Безплатно! - MrKingCoin
Искам да оттегля предишния си преглед. Въпреки че самата игра е добра, тя беше СЪПИТАНА от реклами! Играл съм около милион игри от магазина за приложения и никога не съм попадал на игра с толкова много реклами. Това е буквално на всеки 30 секунди. Деинсталиране.
Много яко💀
Zombie Evolution: Idle Game Hygge bgun
Има грешка в играта, при която тя се пълни с горски плодове и се комбинира и блокира цялата игра, използвайки всички ресурси. Това е втората игра, в която се случва, като първата е Shark Evolution. Хвърлих реални пари в тези игри и дори не мога да получа отговор от компанията. Толкова за обслужването на клиенти. Трябваше да изхвърля всички пари, които съм похарчил, и покупките, които вече не мога да използвам. Страхотно.
накара ме да започна отначало
Една от най-скучните игри, които съм играл, е просто повтаряне на едно и също нещо отново и отново, просто не виждам смисъл да добавям зомбита заедно, за да направя по-голямо. И след това добавете още, това е просто загуба на време, ако питате мен
Тази игра е забавна и пристрастяваща, освен това е невероятен убиец на времето
Каталог видеоигри : Издатели списък - Colnect
гадно
Това е гадже с талия
Беше ок игра
LOL е 👍.
Zombie Evolution Jogo de Zumbi Casual qcd
Octogeddon Game Tips by Talhadev
Наистина харесвам играта. Но го изтеглих вчера и играта се рестартира напълно на следващия ден. Имах и всеки ъпгрейд до върха. Освен това загуби 100,1 милиона долара. Но все още играе. Живея обаче с творчеството
Като другите е сладко и просто. Рекламите се случват много, но какво очаквате от мобилната игра?
Забавно е и всичко, от което се нуждае, е по-малко реклами, твърде много, повече изскачащи реклами. Накарайте ги да бъдат във видеоклипове с награди.
' Brand New Weapons: Wreak havoc amongst an assembly of ...
Харесвам по-голямото той/тя е страхотен с еволюционните игри направи повече!
Твърде много реклами, почти всеки път, когато натиснете опция или отидете да купите зомби, изскача реклама, което е изключително досадно.
Добре е
Това е безсмислено забавление. Всички имаме нужда от това от време на време.
Хубава малка игра
Трудно
Това е толкова пристрастяващо и добро за ума ви
Zombie evolution Изглежда като най-готината игра на всички времена!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🎃
Неа
страхотна игра няма проблеми
Просто не ми харесва
Zombie Blades: Bow Masters 1.9.30 APK Android Изтегли - ChiliAPK
Zombie Evolution: Idle Game Alkalmi xyl
Само за влизане във Facebook.
Рекламата за спам е с по-висок процент от повечето f2p игри. До момента, в който щракнете в играта и се появи реклама и вие щракнете върху нея. Без дори да го знае. Изпращам имейл до няколко реклами, които видях, за да ги информирам за тези лоши бизнес практики.
Рекламите са досадни
това е забавна игра, но фен, за който го направите, можете да контролирате зомбитата
Това също е много смешно пристрастяване
добрият БЕЗПЛАТЕН генератор на ресурси
TWD Zombie Evolution - Idle Clicker Game - Последна Версия За ...