Post by confuncpurokar on Feb 23, 2022 18:19:39 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות אינסוף אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
אוקיי אף פעם לא שיחקתי את המשחק הסתכלו על חבורה של ביקורות ונראה שלמפתחים לא אכפת בכל פעם שיש בעיה במשחק הם פשוט מאשימים את השחקן שאני לא אשחק בו
כדי להגיע גבוה במשחק, אתה צריך להוציא כסף. זה משחק ממש טוב.
הוו
אחרי ששיחקתי 3 חודשים המשחק הזה רק מקדם בריונות. שחקנים אחרים שמשלמים כדי לנצח נוטים להציק לחלשים בטירות ה-LVL הנמוכות יותר. כאשר srvc הלקוח שלך מציע להצטרף ל-Alliance, כך גם כאן סוג אחר של בריון על חוסר פעילות של יותר מיום אחד, נדחף החוצה. בעיה אחרת שחקן לא יכול למחוק חשבון משחק. לשחקן יש את כל הזכות למחוק לאחר שתרם את כספו. אני מפסיק לתמוך במשחק הזה. זה מגוחך.
Rise of Empires: Ice and Fire Strategiya hhn
משחק טוב.. אבל הכל יקר
צריך לטחון בהתחלה כי כמו רוב משחקי הסרק זה גוזל זמן, אבל בסך הכל זה משחק הגון אם אתה רוצה להרוג זמן בחדר המתנה של טיפול דחוף או dmv.
וואו
זה משחק מהנה שלוקח זמן והופך לסגנון חי אבל הוא לא בחינם.
הפרסומת של המשחק הזה הייתה ייחודית והפכה אותו למעניין. זה לא המשחק הזה סליחה טעות שלי אתה רוצה לחיות ליד האוקיינוס.. משלמים
Rise of Empires: Ice and Fire Strategie lvla
נראה כמו רוב המשחקים הדומים האחרים. גרפיקה נחמדה אבל מוקדם מכדי לקבל החלטה לגבי משחק. תוהה כמה קל לשחק בלי לקנות פריטים
זה מעולה
נראה שאני לא יכול לענות לכם, שירות לקוחות אף פעם לא עונה וכשהם עושים את זה תגובה אוטומטית, ke הפך למשעמם נראה שבתקופת עדן אתה יכול להטעין את המגנים שלך, אבל ke אתה יכול להגן שלושה ימים, זה המקום שבו המסחר נכנסות נקודות, ממש משעמם ככל שהמדינה מבוגרת יותר היא הופכת לפארמוויל,!! והכסף מדהים לשלם כדי לשחק, & יותר ויותר חברים מהמדינה עוזבים או נותנים את הטירות שלהם בגלל ההורדה שלהם Farmville.
לצלם
משחק נהדר! מהנה... עד שתשיג פיראטים במדינה שלך מאשר לשרוף את כל הטירות ללא תוצאה.
המשחק מיועד לשחקנים להפעיל אמולטורים ולרמות כל היום נגד כל שחקן נייד. אז העצה שלי תתרחקו מהמשחק הזה. בערך חודש לתוך זה היית מבין שזה בזבוז זמן שלך. המשחק נותן איסור צ'אט למשך 3 ימים לרמאים, וחשבונות למכירת משאבים. אז אם אתה רוצה ליצור אמולטורים ואולי להרוויח קצת כסף נוסף, הפלטפורמה הזו מאפשרת זאת. אז בהצלחה.
State 260 נהרס על ידי שחקן מתנקש בשם djin djarin ועכשיו State 254 צריך להתמודד עם שחקן נוכל בשם blud. אני חושב שאסור לתת לאנשים יותר מ-100 מיליון הרוגים. איפה הכיף כשהשחקנים הנוכלים האלה מחזיקים את המדינה בכופר? למה לא עשית כלום בנידון?
אני לא כל כך מתחבר למשחקים ניידים, אבל המשחק הזה גרם לי להתמכר למשחק הזה. בניגוד לרוב המשחקים המדמים מרובה משתתפים, המשחק הזה מיועד לריאל. אתם יכולים לשלוח הודעות אחד לשני, לשתף פעולה בברית ולעזור אחד לשני לצאת פראי לקרב עם אחרים
אני נהנה מהמשחק הזה. עד כה אין בעיות או תלונות.
Stack Ball - Crash Platforms Arkadne igre jsv
מתקשה לשחק במשחק אחרי העדכון החדש זה לוקח זמן לטעון והעיגול הכחול ממשיך לצוץ גם כשהחיבור לרשת במקרה הטוב ועכשיו אני אפילו לא מצליח להתחבר הוא נתקע ב-97%
המשחק הזה מעדיף מאוד אנשים שרוצים לשלם עליו. הם אומרים שזה בחינם לשחק משחק אבל אלא אם כן אתה מוציא הרבה כסף על המשחק הזה אתה לא עומד בקצב של עמיתיך.
משחק מעולה וטוב
נֶחְמָד
Rise of Empires: Ice and Fire Strategie eng
המשחק טוב, קונספט מהנה אבל קהילה רעילה הורסת אותו
אנא הוסף אפשרות להמשיך/להיכנס למשחק בתחילת משחק. אני מתקין מחדש את המשחק אבל אני צריך לבנות טירה שוב ושוב בזמן שיש לי חשבון.
לא ניתן לחבר חשבון למשחק, אנא עדכן או נסה לאפשר לנו לחבר חשבון
זה היה מרגש בהתחלה, אבל המשחק חוזר על עצמו ממש מהר. אם אין לך חברים לשחק איתם אז תשכח מזה כי לקהילה לא ממש אכפת משחקנים אחרים ולעתים קרובות היא רעילה.
שיחקתי במשחק הזה כמה שבועות, זה כיף עד רמה מסוימת, אבל אם אתה מתכנן להשקיע בו כסף ועוד זמן היזהרו: יש לו 2 פגמים עיקריים, 1) זה הופך להיות משתלם לנצח ו-2) זה יש מנגנון שבור עם גלילת הטלפורט (הטלפורט מאפשר לך לעבור למיקום מסוים, ושחקנים רבים מתעללים בו על ידי התקרבות לטירה שלך, תוקפים ומטלפורטים שוב אם אתה מנסה לתקוף אותם). אז כן, אין מיומנות מעורבת, רק הרבה שחקנים גרועים.
לצערי תמיכה טכנית לא קיימת. אני מחכה כבר כמעט שבוע לאחזור החשבון שלי. אין סימן להם. קח זאת בחשבון כשאתה מתחיל לשחק במשחק הזה.
משחק טוב עדיף אם אין רכישות באפליקציה ואתה יכול לקנות אותו ממש אם כי הוא לא יקר כמו משחקים אחרים ששיחקתי
אתה צריך לשרוף את הכסף שלך במשחק הזה כדי להיות חזק, אתה החלש ביותר אם אתה משחק לשחקן חופשי.
משחק מגניב
משחק טוב שאפשר לשחק עם או בלי הוצאות. יש דרכים להשיג מטבע מבלי לבזבז, רק צריך להשקיע קצת זמן ולצפות בכמה מודעות אבל זה שווה את זה.
שברתי את המשחק שהנחתי באיזה כביש ועכשיו אני לא יכול למקם בניין במדריך בפרק 3 והמשחק תקוע במדריך
המשחק משעשע. מה שמטריד אותי, זה שהמשחק לא מתאים למסך הטלפון שלך, לכן אני לא יכול לראות חלקים מסוימים שנדרשים מהמשחק, כי הם מחוץ למסך. אני אתקן את הסקירה שלי עם תיקון בעיה זו.
נהג לשחק את המשחקים האלה כל הזמן. הלוואי והייתה גרסה ניידת של Age Of Empires. לא רע.
אחלה משחק צריך תלהתאפק לא להוציא כסף
משחק כבד אבל סבבה
אני לא יכול לשדרג את הבניין שלי או לחקור משהו כל הזמן אומר שגיאה
אני נהנה לשחק את המשחק הזה מדי יום. בנה את העיר שלך, אסוף משאבים ובנה בריתות.
משחק נחמד.. אני אוהב את זה.. מקווה יותר שדרוג ותיאור כמו מדליות גיבור ופיצול גיבור. אבל בסך הכל אני אוהב את המשחק. מקווה לעוד גיבור ולגייס פריטים
אני חדש בשימוש באנדרואיד כדי לשחק במשחק כזה. אני מעדיף שהמדריך ידבר ישירות אליי ולא באופי.
טוב אבל לא צריך לשים מחירים על קבלת עוד דברים
יש לי הרבה פעמים שירותי הודעות ללקוחות, מילא טופס הרבה פעמים, ממש לא מקצועי בתגובה, בגלל זה זה מסתובב במעגלים, זה לא טופל פעם אחת בסטנדרט שאפשר להחשיב כמקצועי, כשעוסקים בתשלום לקוחות, האמון נפגע, ביליתי פעמיים את הזמן בניסיון לשחזר את החשבון מאשר במשחק, אפילו פתחתי חשבון חדש כדי לקבל הודעה שהם יכולים לשחזר את החשבון השני, הם ישחזרו את החשבון שהם שולחים.
Rise of Empires: Ice and Fire Strategie xnh