Post by confuncpurokar on Feb 23, 2022 18:13:33 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות אינסוף הכל ▞▞▞
▞▞▞ Retro Garage - Car Mechanic 2022 version ▞▞▞
אם אתה זוכר את Gearhead Garage במחשב, אתה תאהב את זה👍👍
מכונית עדיין יכולה לרוץ אם הפגוש הוא בצבע 15, זה עד כדי ילדותי
Vehicle Electric jack 12V Car sedan SUV hatchback car SUV MPV Van Garage and Emergency Equipment Auto repair shop. Vehicle Electric jack 12V Car sedan SUV
כל מכונית מורכבת מלמעלה מ- 50 חלקים בשלוש קטגוריות: מרכב, שלדה ומנוע. אם תרצה, תוכל לכוון ולהחליף חלקי גוף ומתלי עם שינויים בספורט, מירוצים ושינויים אחרים!
המשחק הזה מדהים ושיחקתי מדי יום, הסיבה שנתתי 3 כוכבים היא שהעבודות הן אותו דבר כל הזמן והן פרויקטים גדולים ולא משלמים מספיק כסף. אני מציע להוסיף עבודות רגילות פשוטות כמו צמיגים, מתלים, תיקון מנוע, והסיכוי לתיקון גבוה יותר ככל שאתה ברמה גבוהה יותר. אני גם רוצה לראות נזק לגוף ואתה יכול לראות שקעים ושריטות וחלונות שבורים נעלמו, והשמשה הקדמית מנופצת ובבקשה הוסף עולם פתוח ותוכל לנהוג ברחובות. 👍
its financial obligations including
אלוהים משחק אבל זה חם מלאי תוך כדי עבודה במנוע ואני לא יכול לכתוב שום דבר
Batman Classic 1966 TV Series PEZ Dispensers Joker ...
בסך הכל נורא.
Natasa vukoje rekonekcija rijeka, Chegu bard hentam anwar, Car theft in cincinnati, ... Ios view follow touching, Far infrared sauna blanket uk map,
מפתח בבקשה תעשה את זה כמשחקי עולם פתוח...וגם מערכת דלק..חוץ מזה המשחק הזה הוא מדהים עיצוב מדהים jo words man 😇😇
רַע
10PCS 20W 40W 60W LED משולב Luminaria שמש אורות גן חזק ...
אין מירוץ בכלל
הקפיא לחלוטין את הטלפון שלי ממש בפעם הראשונה שנפתח. לא עבד נכון מאז שהתקנתי אותו.
יש לי מילה אחת שמתארת את המשחק הזה. מְשַׁעֲמֵם!
משחק הרטרו המכאני הכי טוב אי פעם אבל הלוואי שהיית מרוויח כסף ברגע שאתה מנצח במירוץ או מה הטעם במירוץ במקום תגובה של הרגשה טובה
מממ👍
משחק מהנה אבל משעמם אחרי המכונית ה-30 שאתה עושה. אותו זקן אותו זקן "אתה מכונאי. המכונית שלי מקולקל. בבקשה תקן." וזה אותם דברים על כל מכונית שבורה.
Retro Garage - Car Mechanic სიმულაცია usu
Retro Garage - Car Mechanic Симулационни pmo
לא היה לי מספיק כסף לתקן מכונית אז היא גרועה מאוד.
המשחק הזה הוא דוגו דוגו
המשחק הזה מבאס אני אפילו לא יכול לתקן אותו תוך כדי לחיצה בבקשה תקן את זה
אה פלט
אני אוהב את המשחק הזה אבל מסיבה כלשהי אחרי יומיים בכל פעם שאני פותח אותו הוא פשוט שחור ואני לא יכול לראות כלום. בבקשה תקן
משחק מבאס חחח
המשחק הזה נוצר על ידי גאונים טהורים! ממש כיף, אני משחק בזה כל הזמן. כל כך הרבה תכונות ופרטים... וואו החלטה מצוינת להשתמש במכוניות רטרו של SSSR. בבקשה תוסיפו עוד סוגי רכב, אולי אפילו אופנוע URAL, buhanka... אני חושב שיש באג אחד, כשמישהו הגיע לסדנה לתיקון אי אפשר לסיים את תיקון הרכב, אני מחליף כל חלק ומנסה להתקין כל חלק מהקטלוג, אפילו להתחיל המנוע ופועלו באופן סדיר אך העבודה לא הסתיימה!? עריכה: עדיין המשחק הטוב ביותר בחנות Play
441311 Combination Spanner Metric Sizes Garage Workshop ...
מִין
נא לשלוח כמה נתונים על 9779348 לעזוב בפיג'י
המשחק הזה נהדר ומדהים אבל היה לי כסף לקנות את השדרוג האחרון למוסך ועכשיו אין לי כסף ואני לא יכול לשחק
אני אוהב את המשחק הוא מדהים אבל האם אתה יכול להוסיף אפשרות של עולם פתוח לנהיגה במכונית שלי?
איך אני מוכר מכונית ארורה שתיקנתי
משחק טוב, אני נהנה מהתיקונים ומסוגים שונים של רכבים לעבוד עליהם. התלונות היחידות שלי הן שאתה לא יכול לשנות את המנוע או תיבת ההילוכים שלך יותר מהמלאי, אז אתה לא יכול להתנסות עם מבנה כדי לראות מה עובד הכי טוב. גם המצערת לא עושה כלום בזמן מירוץ, ושההילוך בזמן מירוץ פשוט מאטה אותך.
המשחק הזה הוא טוב מאוד אני נהנה מהמכניקה של המשחק הזה הוא כמו cos אבל קל יותר להבנה
דוֹלָר
לא
Retro Garage - Car Mechanic உருவகப்படுத்துதல் uiz
משחק נהדר שמחזיר אותי למשחק ששיחקתי בילדותי, לא מגזים גם עם הפרסומות
המשחק טוב
Retro Garage - Car Mechanic Симулятори ypl
מבאס לא מושלם
המשחק הטוב ביותר
חשוב לומר על המשחק הזה
אני שונא את המשחק הזה
Infinitode 2 - Infinite Tower Defense Strateegia cbf
Mobile Phone Security Display Stand For Iphone Anti Theft Holder System ... American Village Retro Industrial Iron Wall Light Creative Simple Loft Wall
Seicane אנדרואיד 10.0 7 אינץ 2 דין אוניברסלי רכב רדיו GPS ...
המשחק היה פשוט עד שהגעתי ליום חמישי והייתי צריך להתקין מתלה גג על המשאית הצהובה. בלתי אפשרי. הוסר.
רע מאוד 🎮 בבקשה שפר את המשחק שלך לאחר שיפור אני מוריד משחק
איך לנהוג במכונית
המשחק הזה הוא הכי טוב 👌. אנא הוסף מכוניות יקרות רבות כמו מרסידי, למבורגיני, רולס רויס, עקרב, BMW וכו'
Wide Angle Right driver side Silver Wing mirror glass # VWTig/k02-2015047/590: Car & Motorbike. Buy Wide Angle Right driver side Silver Wing mirror glass